logo

Adresa: Rr. Haxhi Kika, Tirane

Email: hseminginieria@gmail.com

Tel: +355 69 877 5458 Administrator (Klevis Bregu)

+355 69 232 3302 Zyra Teknike

+355 69 335 4178 Zyra Informative

Orari:

Hene - Premte: 08:30 - 17:30

Shtune: 08:30 - 13:00

Webmail

Ekspert Ndihma e Pare Dhe Nderhyrje Ndaj Emergjencave

Baza Ligjore (Ligji 10 237 dt 18/02/2010,VKM 312 dt  05.05.2010)

Kohëzgjatja e trajnimit 56 orë

 

Moduli 1 (Kohëzgjatja 15 orë)

Zjarri dhe parandalimi i  zhvillimit të zjarrit

 

Moduli 2 (Kohëzgjatja 15 orë)

Mbrojtja nga zjarri dhe proçedura që duhet të merren në rast rënie zjarri

 

Moduli 3 (Kohëzgjatja 20 Orë)

Ndihma e Parë (20 orë)

 

Moduli 4 (Kohëzgjatja 6 Orë)

Ushtrime praktike  20 orë)

 

Kushtet e Certifikimit:

Te jesh mbi moshën 18 vjeç

Trajnime te Tjera