logo

Adresa: Rr. Haxhi Kika, Tirane

Email: hseminginieria@gmail.com

Tel: +355 69 877 5458 Administrator (Klevis Bregu)

+355 69 542 0190 Zyra Informative

Orari:

Hene - Premte: 08:30 - 17:30

Shtune: 08:30 - 13:00

Webmail

MANUALI I SIGURISE DHE SHENDETIT NE PUNE ESHTE HAPI I PARE DREJT
SIGURISE DHE SHENDETIT NE PUNE


NJE PERMBLEDHJE E LIGJIT 10237, DHE VKM PERKATESE SE BASHKU ME
NJOHURITE DHE EKSPERIENCEN TONE VIJNE NE KETE MANUAL PER TI ARDHUR
NE NDIHME TE GJITHE SUBJEKTEVE NE REPUBLIKEN E SHQIPERISE

POROSITE TANI

NE DO E DERGOJME ME POSTE NE AMBJENTET TUAJA, PAGESA KUR TE MERRNI MANUALIN.

    Shkarko Falas

    Vendos email-in per te shkarkuar materialin: