logo

Adresa: Rr. Haxhi Kika, Tirane

Email: hseminginieria@gmail.com

Tel: +355 69 877 5458 Administrator (Klevis Bregu)

+355 69 542 0190 Zyra Informative

Orari:

Hene - Premte: 08:30 - 17:30

Shtune: 08:30 - 13:00

Webmail

HSEM ALBANIA

Vjen në Shqipëri si sinonim i shoqërisë italiane ZETA VU S.r.l
me të njëjtat shërbime në lloj dhe cilësi.
KUSH JEMI

PART OF

Trajnime

Jepini vlerë të shtuar karrierës suaj.

Me certifikimin tuaj pas trajnimit në kurset tona ju do të keni një potencial me shumë në tregun e punës si brenda edhe jashtë vendit.

LICENSA
qodef-fullwidth-slider

“Personi i Ngarkuar Përgjegjës për Sigurinë dhe Shëndetin në Punë”

qodef-fullwidth-slider

Trajnim per Koordinatorin e Sigurise

qodef-fullwidth-slider

Menaxherin e Sigurisë dhe Shendetin në Punë

qodef-fullwidth-slider

Përfaqësuesin e Punëtorëve për Sigurinë

qodef-fullwidth-slider

Personin Përgjegjës për Rrezikun Elektrik

qodef-fullwidth-slider

Trajnimi i Ndihmës së Parë

qodef-fullwidth-slider

Menaxhimin e Emergjencave

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për punëtorët në montimit/ çmontimi/ transformimi i skelave

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për punonjësin përgjegjës

qodef-fullwidth-slider

Trajnim dhe formim të punonjësve të caktuar për të punuar në lartësi

qodef-fullwidth-slider

Trajnim dhe formim për punëtorët për rrezikun e ekspozimit ndaj zhurmës

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e platformave lëvizëse për punë në lartësi

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e Autovinç dhe Vinç mbi Kamjon

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e Vinç Kulle

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e ngarkuesëve ballor vetëlëvizës

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e Vinçave të lëvizshëm

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e Makinerive per nderhyrje ne toke

qodef-fullwidth-slider

Trajnim për kualifikimin e operatorëve për përdorimin e Vinç Ure

Shëndeti dhe Siguria në Punë

HSEM ALBANIA pas miratimit të fondit Italo-Shqiptar për ti ardhur në ndihmë kompanive shqiptare. Ofron realizimin e Dosjes HSE me ofertë sipas nevojave të biznesit klikoni tek butoni për të parë nevojat e biznesit tuaj dhe për të përfituar deri në 50% zbritje.

OFERTA
MJEDISI
MJEDISI
◦ Vlerësimi i Ndikimit në Mjedis.
◦ Energjitë dhe politikat për kursimin e energjisë alternative.
◦ Autorizimi Integruar Mjedisor.
PARANDALIMI I ZJARRIT
PARANDALIMI I ZJARRIT
◦ Vlerësimi dhe Klasifikimi i Rrezikut nga Zjarri
◦ Hartimi i planeve emergjente dhe evakuimi
◦ Projektimi Antizjarr
◦ Asistencë teknike dhe administrative që ka për qëllim marrjen e Certifikatës së Parandalimit të Zjarrit
KONTROLLE DHE MASA
KONTROLLE DHE MASA
◦ Matjet fonometrike të kryera në një mjedis të jashtëm ose te banueshem.
◦ Studimi dhe Planifikimit i Ndërhyrjeve Akustike e jetës dhe Ambientet e Punës.
◦ Analiza e ekspozimit të zhurmës në vendin e punës.
KANTIERE
KANTIERE
◦ Zhvillimi i Planeve të Sigurisë dhe Koordinimit.
◦ Plani i Sigurisë Operacionale.
◦ Përdorimi dhe heqja e skeletit të pllakave të përpunimit.
◦ Përpunimi dhe mirëmbajtja e dokumenteve
◦ Ndihma dhe këshilla për aktivitetet e Shefit të Punës.
PUNIME INXHINIERIKE
PUNIME INXHINIERIKE
HSEM Ofron projektim ne fushat:
◦ Arkitekture
◦ Inxhinieri civile
◦ Projekte mjedisore
MJEDISI
MJEDISI
◦ Vlerësimi i Ndikimit në Mjedis.
◦ Energjitë dhe politikat për kursimin e energjisë alternative.
◦ Autorizimi Integruar Mjedisor.
PARANDALIMI I ZJARRIT
PARANDALIMI I ZJARRIT
◦ Vlerësimi dhe Klasifikimi i Rrezikut nga Zjarri
◦ Hartimi i planeve emergjente dhe evakuimi
◦ Projektimi Antizjarr
◦ Asistencë teknike dhe administrative që ka për qëllim marrjen e Certifikatës së Parandalimit të Zjarrit
KONTROLLE DHE MASA
KONTROLLE DHE MASA
◦ Matjet fonometrike të kryera në një mjedis të jashtëm ose te banueshem.
◦ Studimi dhe Planifikimit i Ndërhyrjeve Akustike e jetës dhe Ambientet e Punës.
◦ Analiza e ekspozimit të zhurmës në vendin e punës.
KANTIERE
KANTIERE
◦ Zhvillimi i Planeve të Sigurisë dhe Koordinimit.
◦ Plani i Sigurisë Operacionale.
◦ Përdorimi dhe heqja e skeletit të pllakave të përpunimit.
◦ Përpunimi dhe mirëmbajtja e dokumenteve
◦ Ndihma dhe këshilla për aktivitetet e Shefit të Punës.
PUNIME INXHINIERIKE
PUNIME INXHINIERIKE
HSEM Ofron projektim ne fushat:
◦ Arkitekture
◦ Inxhinieri civile
◦ Projekte mjedisore

Me mbeshtetjen e Audituesve brenda dhe jashte kompanise, me suportin e disa enteve Certifikuese te akredituara e miratuara nga IAF dhe ACREDIA.

Klientët

Ne punojmë shumë për t’i bërë klientët tanë te ndihen te sigurte kudo.

Njihuni me Ekipin

Bashkohuni me ekipin tonë të profesionistëve për të ndërtuar vende pune më të sigurta.

    Le të bisedojmë?