Aftësi organizative për të gjeneruar zgjidhje dhe arritje të reja, konkurrence në aspektin e kostos, fleksibilitetit, nivel te larte performance dhe cilësise. Aftesine përpunuese të zgjidhjeve të integruara dhe konsultime specifike. Zbatimi i metodologjive, i adaptuar për secilën teknikë dhe mjetet e punes sipas secilit klient.

Numër telefoni

Për çfarë jeni të interesuar

Klevis BREGU

Pozicioni : Drejtues Teknik/Administrativ
Kontakt : +355698775458Image result for whatsapp
E-mail : klevisbregu@hsem.al

Julinda MALE

Pozicioni : Inxhiniere Mjedisi
Kontakt: +355693058709Image result for whatsapp
E-mail : julindamyrtaj@hsem.al 

 

 

Ku Ndodhemi

Address: Rruga Sami Frasheri,Njesia 5, Pall 352, Shkalla 3 Kati 1, APT 1
Website: hsem.al
Website: zvingineria.it 
Email: info@hsem.al
Tel: +355 4 440 0111

                                               

 

                              Oraret

                            Mon-Sat 10:00 – 6:00
                                  Sunday Closed